Geboortekaartjes jongens!

 

Hoera een zoon! Zoek je een leuk, persoonlijk geboortekaartje voor een jongen? Wij bieden een ruime keuze in jongensgeboortekaartjes! Natuurlijk zijn alle geboortekaartjes leverbaar in een jongensversie én in een meisjesversie. Onze jongensgeboortekaarten zijn allemaal eenvoudig aan te passen in onze ontwerptool: kleur, lay-out, lettertype, foto's en afbeeldingen. Maak het kaartje op een eenvoudige manier persoonlijk en uniek. 

  • Heb je een eigen idee voor een geboortekaartje en wil je dat door ons laten ontwerpen? Mail ons, geen meerpijs
  • Je geboortekaartje helemaal zelf ontwerpen? Klik dan hier
  • Altijd een eerste gratis proefdruk (code: jjsk14)
  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld = dezelfde dag gedrukt en verzonden
  • Enveloppen vooruit ontvangen? Dat kan hier
  • Lukt er iets niet? Mail ons even en wij helpen je mailjippie@hotmail.com
 
 

 

 

Geboortekaartjes bestellen, maar het geslacht is nog onbekend

Je zoekt een geboortekaartje, maar je weet nog niet het geslacht van je baby. Dat is natuurlijk helemaal geen probleem! Veel mensen denken dat ze dan een neutraal kaartje moeten kiezen, natuurlijk kan dat maar het hoeft echt niet! Ontwerp of kies gewoon 2 kaartjes: een jongenskaartje en een meisjeskaartje en sla beide kaartjes op in je account. Bestel daarna desgewenst 2 proefdrukken. Wanneer jullie kindje geboren is, pas je het jongens- of het meisjeskaartje aan en plaats je eenvoudig je bestelling. Wil je de enveloppen vooruit ontvangen? Dan kan dat hier. Het is in dit geval wel handig om een neutrale kleur te kiezen.

 

klik hier om naar alle meisjes geboortekaartjes te gaan

Geboortekaartjes jongen zelf ontwerpen

Het geboortekaartje voor je zoon zelf ontwerpen is natuurlijk super persoonlijk. Misschien heb je een idee voor een geboortekaartje, maar niet het goede programma? Of misschien heb je een idee, maar weet je niet hoe je het moet aanleveren bij een drukkerij? Wanneer je gaat ontwerpen op onze site, zijn deze dingen meteen opgelost: Ontwerp in onze online ontwerptool met eindeloos veel mogelijkheden. En is je ontwerp klaar, dan maken wij de bestanden drukklaar en regelen wij de rest. We adviseren je om altijd eerst een gratis proefdruk te bestellen, voordat je een heel pakket afneemt.
 
Je geboortekaartje ontwerp je in onze ontwerptool, hier vind je erg veel afbeeldingen, symbolen, achtergronden en lettertypes. Je kan ook eenvoudig je eigen afbeeldingen invoegen. Dit kan een foto zijn of een leuke afbeelding die je ergens gevonden hebt. Wil je een leuke google-afbeelding invoegen in je geboortekaartje? Sla hem dan eerst op op je pc of tablet en voeg hem vervolgens in in de ontwerptool.


klik hier om uw kaartje helemaal zelf te ontwerpen

 

Typisch JippieJippie

Bij ons kan je dus terecht voor heel veel soorten jongenskaarten. Wat je misschien opvalt is dat we zo veel geboortekaartjes hebben met dieren er op. De reden: Hier is het allemaal mee begonnen! Een schilderijtje met een schaapje, de vraag of we ook een koetje konden schilderen... en een aapje... En zo ontstond langzaam maar zeker deze hele dierenfamilie van JippieJippie. En vanuit de schilderijtjes voor de babykamers kwam de vraag naar geboortekaartjes. En zo komt het dat we nu inmiddels 10 jaar online geboortekaartjes verkopen. Die dieren zie je dus nog steeds veel terug, maar inmiddels hebben we onze collectie flink verbreed. Dus zoek maar lekker rond tussen al onze geboortekaartjes met ons draakje, geboortekaartjes met een foto, voetbalkaartjes, Hollandse geboortekaartjes, kaartjes met kraft of hele lieve mintgroene geboortekaartjes en nog heel veel meer. Onze nieuwste collectie geboortekaartjes zijn de zwart-wit kaartjes en de geboortekaartjes met waterverf.

Harmonicakaartjes, drieluik, vierluik etc.

Wat natuurlijk ook erg leuk is voor je zoontje is een robuust harmonicakaartje. Ontwerp dit geboortekaartje stoer en vrolijk voor je kleine mannetje of misschien toch lekker lief en klein. Deze kaartjes zijn allemaal te leveren als drieluik, vierluik, vijfluik, zesluik, zevenluik en zelfs als achtluik geboortekaartje. Een geboortekaartje in zigzag-model staat mooi stevig op of in de kast en heeft een luxe uitstraling. De kaartjes zijn leuk op te maken omdat je genoeg ruimte hebt met al die vlakjes. Wil je een harmonicakaartje met drie, vier of vijf vlakjes, dan kun je deze zelf ontwerpen in de tool of een kaartje uit de collectie aanpassen. Wil je een harmonicakaartje met zes, zeven of acht vlakjes? mail ons dan even.

Je unieke jongensgeboortekaartje samen met ons ontwerpen

Vind je het fijn en leuk om het geboortekaartje voor je zoon met ons te ontwerpen? Gezellig hier in het mooie Sint-Oedenrode? mail ons dan even om een afspraak te maken (dit kan ook 's avonds of in het weekend). Zelf vinden we dat heel leuk, want dan hebben we tenminste echt klantencontact en bovendien werkt het zo fijn: we hebben hier meer dan 600 geboortekaartjes van jongens liggen, inspiratie genoeg dus! Van het ene kaartje vind je de opbouw leuk, van een ander kaartje de tekst, weer ergens zie je een mooi lettertype en dan graag op die papiersoort waarop jullie geboortekaartje het mooiste tot zijn recht komt. Zo ontwerpen we samen een heel uniek kaartje en krijgt jullie zoon dat geboortekaartje wat niemand heeft maar wat vooral met heel veel zorg en liefde gemaakt is.

Teksten geboortekaartje jongen

Welke tekst zet je nu op je geboortekaartje voor een jongen? Dat is natuurlijk heel erg persoonlijk. Voor een jongen zien we vaak korte, stoere teksten op geboortekaartjes, met een tikje zoet of een beetje lief. Wij hebben alles wat we al voorbij hebben zien komen gebundeld op een pagina vol inspiratie, klik hier. Je kunt voor ideeën ook op onze Pinterest pagina kijken of maak zelf een leuke tekst natuurlijk!

Gratis proefdruk geboortekaartje jongen

Heb je een kaartje aangepast, gepersonaliseerd en/of zelf ontworpen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze kwaliteit? Bestel dan een gratis proefdruk door gebruik te maken van de kortingscode: jjsk14. 

Persoonlijke hulp bij het ontwerpen

Lukt er iets niet of mis je iets in de ontwerptool? Mail ons even. Dan kijken we even mee in je ontwerp, we voegen nieuwe afbeeldingen toe aan de tool of we maken een nieuwe tekening. We helpen je graag verder! En bij ons geldt altijd: Maatwerk zonder meerprijs! Onze collectie is voor een groot deel ontstaan door verzoekjes... dus schroom niet!

Wat we heel belangrijk vinden is goed drukwerk! De kleuren zoals op het scherm, de vlakken mooi dekkend gekleurd en stevig papier. De papiersoort die wij als "standaard papiersoort" hebben gekozen, wordt door andere aanbieders luxe genoemd. Natuurlijk heb je nog de keuze uit meerder papiersoorten, maar hiermee willen we zeggen dat onze standaard papiersoort ook al gewoon erg goed is. Voor een meisjeskaartje is het metallic papier vaak erg mooi.

 

Enveloppen vooraf ontvangen

Vind je het fijn om de enveloppen alvast klaar te hebben liggen voordat jullie kindje geboren is? Hier kun je de enveloppen alvast bestellen in tal van kleuren en formaten. Heb je een andere envelop in gedachten? mail ons even!
 
Andere producten van je geboortekaartje
Van je uiteindelijke geboortekaartje kan je bij ons nog tal van producten bestellen: een melamine bordje, een canvasschilderij, een tuindoek, een makelaarsbord of een raamposter. Al deze producten vind je op onze site, maar in een beperkte collectie. Weet dat we al deze producten ook kunnen maken zoals jullie dat willen, dus precies zoals het geboortekaartje van je zoon of misschien had je een ander idee... Ook de mogelijkheden in formaten zijn eindeloos. En dacht je aan een product van je niet op onze site vindt? Dan zoeken we dat voor je uit. Al deze producten zijn natuurlijk ook erg leuk om als kraamcadeau te geven of te krijgen

 

Schilderijen voor je meisjeskamer

We begonnen JippieJippie dus met kinderkamerkunst. Van daaruit groeide de vraag naar geboortekaartjes. Natuurlijk zijn deze vrolijke schilderijen voor de babykamer nog steeds te vinden op onze site. Maar wat we ook bijzonder vinden, is dat je sinds kort je eigen canvas kunt ontwerpen in onze tool. En dit werkt net zo als het ontwerpen van een geboortekaartje. Dus ook hiervoor geldt eigenlijk dat alles kan: ook eigen afbeeldingen en foto's. We kunnen natuurlijk ook altijd een schilderij maken van jullie geboortekaartje.

 

klik hier om naar alle schilderijen te gaan