Levertijd en verzenden

 

zelfontworpen kaarten:

levertijd: ma t/m vrij voor 12:00 uur besteld = dezelfde dag gedrukt + verzonden, verzendkosten NL: €8,50

melamine bordjes:

levertijd: 2 weken, verzendkosten NL €3,45

schilderijen/canvasdoeken:

levertijd: 5-7 werkdagen, verzendkosten NL €3,45

makelaarsborden

levertijd: 5 werkdagen, verzendkosten NL €3,45

raamposters

levertijd: 5 werkdagen, verzendkosten NL €3,45

tuindoeken

levertijd: 5 werkdagen, verzendkosten NL €3,45

 

Hieronder vind je aanvullende informatie met betrekking tot de kaarten. Andere producten worden verzonden door verschillende aanbieders.

Alle kaarten en/of enveloppen worden als pakket van maandag t/m vrijdag verzonden met UPS of PostNL en in de regel de dag erna geleverd, mits voor 12:00 uur besteld. Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd.

Voor België en Duitsland: iedere avond worden de pakketten voor deze landen met een koerier net over de grens afgeleverd, dus in de meeste gevallen zijn deze er ook de volgende dag.

Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst, dus laat het pakket verzenden naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is, wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.

Als je een drukproef op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, wordt deze 's middags gedrukt en in de regel de volgende werkdag door PostNL geleverd. Bestel je de proefdruk in het weekend, dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag geleverd worden. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terugvinden.

De algemene voorwaarden van PostNL en UPS zijn hierop van toepassing.