Geboortekaartjes met foliedruk in het goud en zilver

  

Wil je echt iets heel bijzonders? Kies dan voor een geboortekaartje met goudfolie of zilverfolie.  Met deze techniek kun je bepaalde delen van jouw ontwerp zoals jullie namen of een datum extra laten schitteren met goud- of zilverfolie. De folie ligt echt als een glimmend metallic laagje op je kaart, waardoor je deze ook echt kunt voelen. Foliedruk is ideaal om jouw drukwerk te voorzien van een extra feestelijk tintje. Dit is een exclusief product wat veel aandacht nodig heeft in het drukproces, het vraag daarom ook wel iets extra's tijdens het ontwerpen. Daarom hebben deze kaartjes ook een andere prijscategorie. 

 

 • Goudfolie is ook toe te voegen op alle kaarten op onze site, we moeten het dan alleen even voor u activeren, dus mail ons even!

 • De proefdruk is duurder dan de reguliere proefdrukken, maar met de code: jjsk14 ontvang je de prijs van een reguliere proefdruk als korting

 • Dus een proefdruk voor 2,90 met de code jjsk14

  De folietechniek is bedoel om accenten op je geboortekaartje of trouwkaart uit te lichten zoals een naam, geboortedatum of klein element.
 • Het is niet mogelijk om grote vlakken op je kaart in het goud- of zilverfolie te maken.
 • Foliedruk kaarten hebben een levertijd van 2 werkdagen

 • Enveloppen vooruit ontvangen? Dat kan hier

 • Lukt er iets niet? Mail ons even en wij helpen je graag: mailjippie@hotmail.com

   
 
 

 

Hoe gaat foliedruk in zijn werk? En wat bepaalt de prijs?

Het bieden van foliedruk als maatwerk is zeer exclusief. Dit is dan ook waarom u hier wat meer voor betaald. Waarschijnlijk heeft u al ooit gezien dat wenskaarten met folie druk bij bepaalde ketens minder duur zijn, dit komt omdat die in hele grote oplagen gedrukt worden. Dit geldt ook voor sommige kaarten uit mappen van drukkerijen, deze zijn al voorgedrukt en personaliseren is alleen mogelijk met wat teksten. Een goud- of zilverfolie zit niet zo maar op een kaart, dit is hoe het werkt:

 1. na het ontwerpen van de kaart vindt er een uitgebreide controle van de bestanden plaats om te kijken of de kaart geschikt is voor foliedruk
 2. de kaart wordt in kleur gedrukt zonder de goudfolie
 3. de kaart wordt gelamineerd, waardoor de folie beter hecht
 4. op de plek waar de folie gaat komen wordt een 3d lak gedruk, waardoor je de folie echt kan voelen
 5. de kaart gaat in de folie machine, door de warmte hecht de folie aan de 3-d lak