Prijzen geboortekaartjes...

 

… en trouwkaarten, verhuiskaarten, communiekaarten, kerstkaarten, uitnodigingen, etc.


Hieronder staan de prijzen van al onze kaarten.
De prijs is afhankelijk van het type kaart, het formaat, het aantal kaarten en de gekozen papiersoort.
De prijzen zijn exclusief enveloppen en verzendkosten en inclusief 21% BTW.

! Let op: wij rekenen verder geen opstartkosten en geen extra drukkosten! Je betaalt bij ons niet voor aanpassingen in het ontwerp, het helpen bij het ontwerpen van je kaart en zelfs niet voor een complete maatwerk-kaart.

Goedkope geboortekaartjes? We vinden dat je bij ons een goede koop doet wat betreft onze geboortekaartjes. Wanneer je papier en drukkwaliteit met elkaar vergelijkt, dan hebben we een erg scherpe prijs. Reken je ook nog onze persoonlijke service mee, dan zijn we heel goedkoop!

Tip: Wil je graag prijzen van geboortekaartjes vergelijken? Vergelijk dan dus wat je onder aan de streep kwijt bent en niet de stukprijs per kaart.


prijzen enkele kaarten:

 

prijzen dubbele kaarten:

 

prijzen harmonicakaarten:


 

prijzen geboortekaartje in hartvorm en rompervorm:


Goudfolie

Goudfolie vraagt een lang traject in de drukkerij, de meerprijs voor de foliekaarten met goud- of zilverfolie aan 1 zijde is €1,- per kaart. De meerprijs voor de foliekaarten met goud- of zilverfolie aan zowel de buiten- als de binnenzijde is €1,50 per kaart.

 

Papiersoorten

Er zijn verschillende papiersoorten mogelijk:

Invercote creato: stevig papier, wit (onze standaard papiersoort, maar zeker ook goed van kwaliteit, met zorg voor u uitgekozen!)

Wanneer kies je dit papier? Alle kaarten kunnen prima op dit papier, de kwaliteit is super. Heb je veel wit in je kaart? Dan vinden we Metallic papier of papier met structuur vaak wel iets mooier.


On-offset: stevig papier, beide zijden mat, spierwit

Wanneer kies je dit papier? Als je je kaart echt mat wilt hebben, bijvoorbeeld omdat dit mooi uitkomt bij de foto's op je kaart.

Hoogglans: stevig papier, buitenzijde in hoogglans

Wanneer kies je dit papier? Als je erg van de glans houdt, zoals wenskaarten vaak hebben. Denk bijvoorbeeld aan toeristische kaarten met foto's die je op vakantie koopt. Je kan deze papiersoort ook gebruiken als je een duidelijke voorkant wilt hebben bij je harmonicakaartje. Let wel op dat de kleuren van de buitenzijde en de binnenzijde af kunnen wijken door deze papiersoort.


Metallic: Luxe, dikke papiersoort met een kleine glinstering

Wanneer kies je dit papier? Wij kiezen dit papier heel vaak, het geeft je kaart een luxere uitstraling. Het klinkt misschien een beetje 'kitsch', 'met glinstering', maar dat is het echt niet. We vinden deze papiersoort bijvoorbeeld heel mooi bij de mint & peach kaarten, waterverf geboortekaartjes, de harmonicakaartjes en de zwart-wit kaartjes. Ook als je veel grijs in je kaart hebt, dan neigt dit door de glinstering iets meer naar zilver en dat geeft een mooi effect. Erg geschikt dus voor de geboortekaartjes met grijze sterren of hartjes.

Structuur: Luxe papiersoort met een iets grovere structuur. Dit kan chique of juist een stoer effect geven, afhankelijk van je ontwerp. Erg leuk als je voor een kraft geboortekaartje, zwart-wit kaartje of een geboortekaartje met waterverf kiest. Bij Hollandse geboortekaartjes kan dit een beetje dat oudhollandse effect geven.

 

 

Enveloppen 

 

Alle enveloppen kosten €0,30 per stuk.

Meer informatie over de enveloppen vindt u op de pagina productinformatie. Wil je de enveloppen vooruit ontvangen? klik dan hier.Schilderijen/canvasdoeken (ook mogelijk van uw kaart)

 

* de formaten met een sterretje kun je nog niet direct bestellen vanuit de ontwerptool. Ontwerp je schilderij en mail ons even, dan regelen we het verder.

 

 

Extra producten (ook mogelijk van uw kaart)

 

 
 

Verzendkosten

Alle kaarten en/of enveloppen worden als pakket van maandag t/m vrijdag verzonden met UPS of PostNL en in de regel de dag erna geleverd, mits voor 12.00 uur besteld. Bestel je in het weekend, dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel op dinsdag geleverd.

Voor België en Duitsland: iedere avond worden de pakketten voor deze landen met een koerier net over de grens afgeleverd. Dus in de meeste gevallen zijn deze er ook de volgende dag.

Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst, dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is, wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.

Als je een drukproef op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, wordt deze 's middags gedrukt en in de regel de volgende werkdag door PostNL geleverd. Bestel je in het weekend, dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag geleverd worden. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terug vinden.

De algemene voorwaarden van PostNL en UPS zijn hierop van toepassing.