Productinformatie


Kaarten

U kiest zelf uw papiersoort. De soorten waaruit u kunt kiezen zijn allemaal stevig en van zeer hoogwaardige kwaliteit:

Standaard: Gebroken wit, stevige papiersoort, buitenzijde in lichte glans.

Mat: Stevige papiersoort, beide zijden mat en spierwit. Meerprijs €0,10 per kaartje.

Hoogglans: Stevige standaard papiersoort, met hoogglans buitenzijde door UV-coating. Meerprijs €0,10 per kaartje.

Metallic: Luxe dikke papiersoort met glinstering. Meerprijs €0,15 per kaartje.

Linnen: Stevige papiersoort met een wat grovere structuur (reliëf). Meerprijs €0,15 per kaartje.

 

Enveloppen

Alle enveloppen kosten €0,30 per stuk.

formaten 155x155 mm en 156x220 mm en 90x140 mm en 110x220 mm zijn alleen leverbaar in de kleur wit.

formaten 120x120 mm en 140x140 mm en 130x180 mm zijn leverbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 wit

 kraft

licht

roze

fel

roze

licht

blauw 

fel

blauw  

donker

blauw

fel

oranje 

 

koraal

rood 

 

 lente

groen

 appel

groen

We hebben ook witte enveloppen van 10x10 cm voor de harmonica geboortekaartjes. Mocht u deze willen bestellen, mail ons even! (iets langere levertijd)


Klik hier om de enveloppen vooraf te bestellen.

 

Schilderijen/canvasdoeken

Het drukwerk van onze schilderijen is van zeer goede, dekkende kwaliteit. We maken gebruik van hoogwaardige houten frames met een dikte van 2 centimeter en 4 centimeter. Standaard bestelt u 2 centimeter. 4 centimeter is optioneel. Een frame van 2 centimeter wordt het meest besteld. Het frame zorgt voor een subtiele diepte in het schilderij. Het 4 centimeter frame geeft uw schilderij een behoorlijke body, het hangt als een soort blok aan de muur. De randen worden ook altijd bedrukt, de kleuren en afbeeldingen lopen door over de rand. De doeken zijn op de achterzijde vastgeniet, waardoor het niet zichtbaar is en er geen lijst om uw schilderij hoeft.

Bijna alles kan... en dat is dus erg veel! Geef uw wensen m.b.t. de opmaak van het schilderij aan in het formulier of stuur een mail met uw wensen naar mailjippie@hotmail.com. Wanneer u een ander formaat wenst dan ons standaard formaat van 30x30 cm, dan kunt u dit ook mailen.

Kleine aanpassingen kunnen we direct in de bestelling plaatsen. We kunnen u ook eerst een digitale schets sturen van uw idee.

Doorgaans rekenen we geen meerprijs voor aangepaste ontwerpen, mocht dit wel zo zijn dan zullen we hier altijd helder in communiceren. 


Makelaarsborden

Deze borden worden gemaakt van kanaalplaat, ook wel buplex genoemd. Ze zijn zeer stevig en erg licht van gewicht waardoor ze makkelijk te bevestigen zijn aan een raam. De drukkwaliteit is erg goed en de inkten zijn uiteraard water- en UV bestendig. Voor de bevestiging van de makelaarsborden wordt stevige dubbelzijdige tape bijgeleverd. Het formaat van de makelaarsborden is 70x100 cm. Ze zijn in het midden gerild, dus u ziet 2 vlakken van 70x50 cm.


Melamine bordjes

Deze bordjes hebben een diameter van 20 cm. Ze zijn vaatwasser bestendig, maar mogen niet in de magnetron. De bordjes zijn van kunststof voorzien van een melamine toplaag. Onze bordjes zijn van een hoogwaardige kwaliteit en ze voldoen aan de EU normen.

Heeft u een idee voor een bordje maar vindt u deze niet op onze site? Wilt u graag een foto op een bordje of een kindertekening? Ook dat kan zonder meerprijs. Mail uw wensen naar mailjippie@hotmail.com.


Tuindoeken

Deze doeken worden enkelzijdig, full colour bedrukt op 510 grams scheurvast spandoek. Er zitten ringen in de hoeken, waarmee je het doek kunt spannen waar je wilt. Onze standaard maat is 100 x 100 cm. Andere formaten zijn in overleg ook te leveren. Elke afbeelding is mogelijk.


Raamposter

Een poster die u bijvoorbeeld aan de binnenzijde van uw raam kunt bevestigen met plakband. De raamposter is enkelzijdig, fullcolour bedrukt op 135 grams, weerbestendig papier. Elke afbeelding is mogelijk.


Losse wenskaarten

Een stevige kaart, gedrukt op 300 grams papier. De binnenzijde is blanco. Ze worden geleverd in een foliezakje met bijpassende envelop.