Geboortekaartjes online maken - Hoe doe je dat?

 

Je geboortekaartje online maken is bij JippieJippie heel eenvoudig! Met onze zeer volledige ontwerptool kun je je gekozen kaart helemaal naar eigen smaak aanpassen en personaliseren. Zo kun je natuurlijk de teksten veranderen, maar je kunt ook onze illustraties verplaatsen of vervangen, kleuren veranderen, de achtergrond aanpassen of een foto invoegen. Wil je je geboortekaartje helemaal zelf ontwerpen? klik dan hier. Naast het online ontwerpen bieden wij ook nog altijd de mogelijkheid om je kaartje helemaal door ons te laten opmaken, zonder meerprijs zelfs! 

 

De werkwijze voor het zelf opmaken van een kaartje staat hieronder beschreven:

stap 1: Kies een kaart

Bekijk onze collectie geboortekaartjes en kies de kaart die je het leukste vindt. Wanneer je op de kaart klikt, kun je alle zijdes van de kaart bekijken. Klik op 'maak deze kaart' en je kaart wordt geopend in de ontwerptool.

stap 2: Aanpassen kaart

Je kunt je geboortekaartje nu aanpassen. Is je kaart naar wens? Druk dan bovenaan op het disk-icoontje om je kaart op te slaan. Lukt het niet zoals je wilt of mis je iets in de ontwerptool? Mail ons gerust en wij kijken even mee. Wil je van dezelfde kaart nog een andere versie maken, klik dan op het plus-icoontje op je geboortekaartje in je ontwerpenoverzicht. Je kopieert zo je kaart en je kunt weer verdergaan met ontwerpen.

stap 3: Een account aanmaken

Je ontworpen geboortekaartje opslaan kan alleen als je een account hebt. Mocht je dat nog niet hebben aangemaakt, dan is dit een goed moment. Je wordt automatisch naar een inlogscherm geleid. Je ontwerp is nu opgeslagen onder jouw account. Je kunt het te allen tijde weer oproepen om er later verder aan te werken of om een bestelling te plaatsen.

stap 4: Een drukproef aanvragen

Je kunt desgewenst een proefdruk aanvragen van je ontworpen kaart. Open je kaart en druk op de knop 'bestellen'. Je komt nu in het bestelmenu terecht. Selecteer de optie 'drukproef' (één kaart) en druk op de knop 'verder'. Dit brengt je op de factuurpagina. Controleer de inhoud en druk vervolgens op de knop 'bestellen'. Je plaatst nu de daadwerkelijke bestelling van je proefdruk. Na afronden van je bestelling wordt de proefdruk per post verzonden.

stap 5: De kaarten bestellen

Na het ontvangst van je proefdruk kun je de kaart natuurlijk nog aanpassen. Bij geboortekaartjes moet je waarschijnlijk nog de geboortegegevens afwachten. En als je ontwerp dan echt perfect is, kun je gaan bestellen. Log in op je account en open je kaart, pas hem aan (tip: controleer nogmaals de spelling en check of alles mooi in het midden staat) en sla hem op. Ga opnieuw naar de bestelpagina en kies nu je kaarten en enveloppen. Op de factuurpagina kun je vervolgens het aantal kaarten aangeven dat je wilt ontvangen.

stap 6: Afrekenen

Je kunt direct online betalen d.m.v. Ideal, etc...

Stap 7: De verzending

Als je op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, worden de kaartjes de volgende dag geleverd. Dit geldt zowel voor een proefkaartje als voor de definitieve bestelling van de kaartjes (eventuele vertragingen van de bezorgdiensten hebben wij uiteraard niet in de hand, wij kunnen hiervoor ook niet verantwoordelijk worden gesteld). Meer informatie over het verzenden in binnen- en buitenland vind je onder 'prijzen'.

Stap 8: Controle geboortekaartjes na ontvangst

Kwaliteit en service staan bij JippieJippie voorop! Heb je de geboortekaartjes ontvangen en ben je onverhoopt niet tevreden over de kwaliteit, neem dan, voordat je de kaartjes verstuurt, nog contact met ons op. We bekijken dan hoe we tot een oplossing kunnen komen. Als jullie de kaartjes echter al verstuurd hebben, dan kunnen we de klacht niet meer in behandeling nemen.

 

Werkwijze overige producten

Bij JippieJippie kun je ook leuke andere producten kopen: melamine bordjes, geboorteposters, makelaarsborden, schilderijen, tuindoeken, etc. Vind je deze producten leuk, maar zit het perfecte ontwerp er niet bij? Geen probleem! Plaats de bestelling en geef je wensen aan ons door via het opmerkingenveld of via een e-mail naar mailjippie@hotmail.com.

Wil je de geboorte van je kind aankondigen door een van deze leuke producten op te hangen in je huis of tuin, dan adviseren wij deze voor de geboorte te bestellen, zodat het meteen opgehangen kan worden wanneer de baby geboren is.